Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای گفت: دوره‌های کوتاه مدت آموزش‌های عالی فنی و حرفه‌ای و مهارتی با درخواست رسمی طرف سنگالی، برای داوطلبان سنگالی از امسال کلید می‌خورد. ۱۰ تير ۱۳۹۸ - ۱۷:۱۱ سیاسی نظرات - اخبار سیاسی -

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم، به نقل از دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای، ابراهیم صالحی عمران رییس دانشگاه فنی و حرفه‌ای بیان کرد: در راستای همکاری‌های علمی و بین المللی دانشگاه فنی و حرفه‌ای و با عنایت به سفر رییس موسسه فنی و حرفه‌ای پرومکابیل (promecabile) کشور سنگال و هیئت همراه به ایران و بازدید از دانشکده‌های فنی و حرفه‌ای شهر تهران در خرداد ماه سال جاری با همکاری دفتر امور علمی و بین المللی دانشگاه، لیست 50 دوره کوتاه مدت آموزشی فنی و حرفه‌ای و مهارتی به طرف سنگالی ارایه شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


صالحی عمران افزود: با عنایت به امضای تفاهم نامه همکاری فی ما بین دانشگاه و طرف سنگالی در چهارم تیرماه امسال، طی درخواست و نامه رسمی از سوی طرف مذاکره کننده، با اعزام 141 نفر در 11 رشته برای حضور در دوره‌های کوتاه مدت در دانشکده‌های فنی و حرفه‌ای موافقت بعمل آمد که هم اکنون توسط دفتر همکاری‌های علمی و بین المللی و معاونت آموزشی دانشگاه در خصوص محل برگزاری، طول مدت دوره ها، سرفصل‌ها و هزینه تمام شده دوره‌ها در حال بررسی است که در گام نخست از مهر یا بهمن ماه امسال شروع به همکاری خواهیم کرد.


رییس دانشگاه فنی و حرفه‌ای با اشاره بر اینکه دوره‌های مذکور از 30 الی 40 ساعت بر حسب رشته‌های مختلف در نظر گرفته شده و این دوره‌ها به زبان فرانسه و با حضور مترجم برگزار خواهد شد، عنوان کرد: طرف سنگالی برای دوره‌های کوتاه مدت در گام نخست برگزاری رشته‌های صنایع چوب مبلمان (جواهر سازی، مکانیک عمومی، کار روی چرم، سفال و سرامیک، جوشکاری، صنایع دستی چوبی، مکانیک خودرو، طراحی لباس، الکترومکانیک و برق خورشیدی را درخواست کرده است.

سالانه حدود 10 هزار سرباز را تحت آموزشهای فنی و حرفه ای قرار داده‌ایم

وی ادامه داد: در گام بعدی و در راستای اجرای تفاهم نامه همکاری، دانشگاه تعداد 100 رشته تحصیلی در مقاطع کاردانی و 60 رشته کارشناسی به طرف سنگالی پیشنهاد کرده که دواطلبین پس از طی دوره‌های بین المللی مکالمه زبان فارسی و اعلام فهرست رشته‌های درخواستی از بهمن ماه امسال در دانشکده‌های فنی و حرفه‌ای مشغول به تحصیل خواهند شد.

 

صالحی عمران اظهار داشت: دوره‌های کوتاه مدت بر حسب ساعت و میزان فنی و تخصصی بودن به ازای هر دوره از 160 الی 600 یورو و دوره‌های کاردانی و کارشناسی در رشته‌های نظری و حرفه‌ای 900 یورو و رشته‌های فنی و مهندسی 1000 یورو در سال تعیین و برآورد شده است.


وی تصریح کرد: سنگال یکی از بزرگترین کشور‌های غرب آفریقا است که ظرفیت آن را دارد که به عنوان مرکز همکاری دانشگاه فنی و حرفه‌ای با دیگر کشور‌های قاره آفریقا قرار گیرد که در همین خصوص طرف‌های سنگالی پیشنهاداتی را هم ارایه کرده که مورد استقبال ما قرار گرفته است.


گفتنی است، کشور سنگال در سال 1960 از زیر سلطه فرانسه خارج شد به عنوان یک کشور آفریقایی که بیش از 90 درصد جمعیت آن را مسلمانان تشکیل می‌دهند به نوعی یک پل فرهنگی بین مسلمانان وآفریقایی‌ها به‌شمار می‌آید.
انتهای پیام/

R1541/P/S1/CT12 واژه های کاربردی مرتبط دانشگاه فنی و حرفه‌ای

منبع: تسنیم

کلیدواژه: دانشگاه فنی و حرفه ای دانشگاه فنی و حرفه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۴۶۸۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نباید بدون برنامه‌ریزی دانشجو گرفته شود

به گزارش خبرنگار مهر، قاسم عموعابدینی ظهر دوشنبه در سومین جلسه کارگروه پیاده‌سازی آمایش آموزش عالی و مدیریت طرح تحول ساماندهی و بازنگری رشته‌های دانشگاهی استان اصفهان اظهار کرد: برای ایجاد مشارکت حداکثری در زمینه آمایش، برنامه‌ها و پیشنهادهایی برای هر استان در نظر گرفته شده و استان اصفهان در آمایش سرزمینی متفاوت از نقاط دیگر است.

وی ادامه داد: این استان فضای آموزشی، پژوهشی و فناوری ویژه‌ای را ایجاد کرده است و در مقایسه با بسیاری از نقاط دیگر خاص به حساب می‌آید.

معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری خاطر نشان کرد: در آمایش ملی، میان آمایش سرزمینی و آموزش عالی تفاوت‌هایی وجود دارد و متأسفانه در حال حاضر، آموزش‌ها و تحقیقات در برخی واحدها چندان تقویت نشده است.

وی با بیان اینکه آمایش با مشارکت و تشکیل کارگروه استانی را در دستور کار داریم، گفت: دانشگاه از طریق نخبگانش باید رشته‌هایی را که صنعت نیاز دارد، راه‌اندازی کند. نباید بدون برنامه‌ریزی دانشجو گرفته شود و این مسئله در آمایش مشخص و برایش برنامه‌ریزی می‌شود.

عموعابدینی با بیان اینکه آمایش دانشگاه فرهنگیان در کشور انجام شده است، تصریح کرد: اکنون مسئله و نیاز جدی به بخش وزارت علوم و تحقیقات کشور بازمی‌گردد.

وی افزود: برخورداری از دانشگاهی قدرتمند و باکیفیت برای ما دارای اهمیت است و همه دانشگاه‌ها را نیز اعم از دولتی و آزاد در بر می‌گیرد. آمایش رشته و اشتغال را نباید نادیده گرفت.

کد خبر 6098373

دیگر خبرها

  • همکاری علمی دانشگاه آزاد همدان با یک شرکت لبنی
  • نباید بدون برنامه‌ریزی دانشجو گرفته شود
  • دانشگاه آزاد اسلامی برگزیده استان فارس در حوزه اسناد و املاک شد
  • نگاهی به فعالیت های علمی و آموزشی دانشگاه فرهنگیان قم+ فیلم
  • قم، پیشرو در تربیت معلمان پرورشی
  • رقابت داوطلبان آزمون استخدامی آموزش و پرورش سمنان
  • کلید اولیه آزمون دستیاری پزشکی منتشر شد
  • رسالت فنی‌وحرفه‌ای، ترویج مهارت‌آموزی است
  • مجوز اجرای ۲۴دوره کوتاه مدت اشتغال‌محور صادر شد
  • کلید اولیه پنجاه و یکمین دوره آزمون دستیاری پزشکی منتشر شد