Web Analytics Made Easy - Statcounter

ابراهیم صالحی عمران روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در حاشیه بهره برداری از پنچ پروژه عمرانی و آموزشی در دانشگاه فنی و حرفه ای خوزستان در اهواز افزود:  در دهه های اخیر به اندازه کافی در بخش زیرساخت های آموزش عالی سرمایه گذاری شده  است و در شرایط  فعلی که بسیاری از صندلی های دانشگاه ها خالی مانده ، ساخت دانشکده جدید به مصلحت نیست و باید متوقف شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه دانشگاه فنی و حرفه ای یک دانشگاه ماموریتی است و بنا نیست اعتبارات دولتی برای توسعه زیرساخت های و گسترش کمی فضاهای آموزشی صرف شود افزود: برنامه ریزی برای افق سال ۱۴۰۴ در دانشگاه فنی و حرفه ای جذب و هدایت ۳۰درصد کل دانشجویان به سمت دانشگاه های فنی و مهارتی است و چنین اتفاقی می تواند در آینده نیاز کشور به نیروی مهارتی و فنی را تامین کند.
وی گفت: از پروژه های مشترک با استانداری ها و خیرین برای بهسازی و بهینه سازی فضاهای آموزشی موجود منطبق با نیازهای واقعی کشور حمایت می کنیم ولی توسعه کمی فضاهای آموزشی به گونه ای که در هر شهر دانشکده یا آموزشکده فنی و حرفه ای داشته باشیم دنبال نخواهد شد.

رییس دانشگاه فنی و حرفه ای کشور افزود: بهسازی و به روز کردن فضاهای موجود برنامه اصلی دانشگاه است.

ظرفیت سازی برای پذیرش ۱۸۰هزار دانشجوی جدیدالورود
رییس دانشگاه فنی و حرفه ای کشور گفت: در مهرماه ۱۳۹۸ ظرفیت سازی برای جذب و پذیرش ۱۸۰هزار دانشجوی جدید در مراکز فنی و مهارتی این دانشگاه فراهم شده است.
وی با بیان اینکه ۱۷۳آموزشکده و دانشکده فنی و حرفه ای با ۱۱۰ رشته کاردانی و ۶۰رشته کارشناسی در کشور فعال هستند افزود: پارسال ۱۰رشته جدید و امسال نیز چهار رشته جدید با ۳۸ کد رشته در دانشگاه فنی و حرفه ای اضافه شده است.
صالحی عمران کیفی سازی آموزش ها ، توانمندسازی هیات های علمی و مربیان در راستای ارتقای سطح آموزش ها را از برنامه های اولویت دار دانشگاه بیان کرد و افزود:رشته هایی را حمایت و راه اندازی خواهیم کرد که مطمئن شویم دانش آموختگان آن رشته وارد بازار کار خواهد شد.
وی با تاکید بر اینکه قرار نیست دانش آموختگان این دانشگاه پشت میزنشین یا جذب کارهای دولتی شوند افزود: بازار کار برای دانش آموختگان دانشگاه فنی و حرفه ای به صورت خود اشتغالی و کارآفرینی خواهد بود.
به گفته صالحی عمران در سال تحصیلی جدید برای جذب و پذیرش سه هزار و۸۰۰دانشجوی جدید در مراکز آموزشی عالی وابسته به دانشگاه فنی و حرفه ای خوزستان ظرفیت سازی شده است و در صورت جذب ، تعداد دانشجویان این دانشگاه از چهارهزار نفر فعلی به هفت هزار و ۸۰۰دانشجوی دختر و پسر خواهد رسید.
به گزارش ایرنا در آیینی پنج پروژه عمرانی آموزشی دانشگاه فنی و حرفه ای خوزستان  یکشنبه به مناسبت روز ملی کارآفرینی و آموزش های فنی و حرفه ای در اهواز به بهره برداری رسید.  
برای این اجرای این پروژه ها که شامل نوسازی و تجهیز کارگاه الکترونیک  و الکتروتکنیک ، نوسازی و تجهیز کارگاه عمران ، تجهیز سلف سرویس دانشجویان ، احداث آزمایشگاه رشته مهندسی تکنولوژی شیمیایی و ساخت مجتمع کارگاهی و آموزشی آموزشکده فنی و حرفه ای دختران است ۱۰۰میلیارد ریال از منابع ملی و استانی هزینه شده است.  
عملیات اجرایی این پروژه ها در سال ۱۳۹۶ در قالب تفاهم نامه مشترک استانداری خوزستان و دانشگاه فنی و حرفه ای در مدت یک سال انجام شد.
۶۰۶۵/۶۰۰۲

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال آموزش عالی الکترونیک بازار کار سرمایه گذاری فنی و حرفه ای قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۷۲۹۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر صمت: مشکل اصلی صنعتگران تحریم نیست، تنوع نرخ ارز ام الفساد است

وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به اینکه مشکل اصلی صنعتگران تحریم نیست، گفت: تنوع نرخ ارز ام‌الفساد است.

به گزارش مهر، عباس علی آبادی بعدازظهر سه‌شنبه در نشست با فعالان اقتصادی و تشکل‌های صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی اظهار کرد:

تولیدکنندگان باید بتوانند کالایی تولید کنند که ارزش افزوده داشته و قابلیت صادرات داشته باشد در این صورت مزیت رقابتی خواهد داشت در غیر این صورت کالا کیفیت لازم را ندارد.

وزیر صمت گفت: زمانبندی تخصیص ارز موضوع درستی است اما یک مساله ملی و وابسته به بسیاری از مؤلفه‌ها است و به وزارت متبوع مرتبط نیست.

علی آبادی بیان کرد: رویکرد محوری دولت سیزدهم، توسعه صادرات است و در این راستا هرساله آغاز و پایان سال، نمایشگاه تخصصی توانمندی‌های صادراتی برگزار می‌کند تا اهداف مورد نظر تولید کنندگان محقق شود.

وی با اشاره به موضوع مغفول ماندن اکتشاف در معادن تاکید کرد: دولت از هر تشکیلاتی که آمادگی در اختیار گرفتن پهنه اکتشاف معادن را داشته باشد حمایت می‌کند.

علی آبادی افزود: هر ماشین آلات معدنی که در کشور تولید شود باید خریداری شود و ناترازی در کیفیت مورد قبول نیست.

وزیر صمت تاکید کرد: چنانچه ماشین آلاتی در کشور قابلیت تولید نداشته باشند و یا کیفیت لازم را نداشته باشد از سوی وزارت صمت، مجوز واردات صادر می‌شود.

وزیر صمت ضمن تاکید بر اینکه مسائل باید پیش از حل شدن اولویت بندی شود، افزود: به نظر بنده به عنوان یک صنعت گر اولویت اصلی مسائل تحریم نیست و تنوع نرخ ارز ام الفساد است.

علی آبادی تاکید کرد: تمام اختیارات وزیر در چهارچوب قانون به استان‌ها تفویض اختیار می‌شود و نیازی نیست مدیران به تهران مراجعه کنند و در این راستا رعایت قانون الزامی است.

وی تصریح کرد: مسائل و مشکلات در سطح ملی منتقل و پیگیری خواهد شد و قول مساعد داده می‌شود چنانچه مسائل به صورت مکتوب ارائه شود همان مسئله به مدیران مربوطه منتقل خواهد شد.

وزیر صمت بیان کرد: به نظر می‌رسد امسال تا ۵۰ میلیارد دلار ارز تأمین خواهد شد که نسبت به سال گذشته رشد داشته است و و چنانچه کسی ثبت سفارش انجام دهد تأمین ارز انجام می‌شود.

علی آبادی اضافه کرد: امتیاز صادراتی با بانک مرکزی توافق شده به این صورت که اگر کالایی صادر شود، ارز از تولید کننده مطالبه نخواهد شد.

وزیر صمت در خصوص انرژی و برق بیان کرد: برخی صنایع در کشور به امید برق ارزان و انرژی ارزان تأسیس شده‌اند و اگر انرژی و برق ارزان نباشد تعطیل می‌شود اما دیگر انرژی ارزان وجود ندارد.

علی آبادی با اشاره به شعار انتخابی سال از سوی مقام معظم رهبری بیان کرد: طبق این فرمایش باید در کیفیت و کمیت جهش داشته باشیم که این ظرفیت نیز وجود دارد و فعالان اقتصادی باید این ظرفیت‌ها را به نمایش بگذارند.

وی افزود: تمام تأسیسات و تشکیلات وزارتخانه و رایزنان اقتصادی در خدمت فعالان اقتصادی هستند و همکاری لازم را بدون هیچ چشمداشتی انجام خواهند داد.

وزیر صمت با اشاره به اینکه مشکل اساسی اراک آلودگی هوا است، گفت: نیروگاه نیازمند فیلتراسیون است و صنایع می‌توانند برای تأمین این مهم تعامل و همکاری لازم را داشته باشند.

علی آبادی با تاکید بر اینکه ایران باید صنعتی شود افزود: کشاورزی باید به سمت کشاورزی کم آب بر، سوق داده شود و کالای اساسی باید در جهت تولید استراتژیک و تولید صنعت استفاده شوند.

وی گفت: همچنین کیفیت در صنعت مهم است و صنایع باید به سمت دانش بنیانی و ارتقای کیفی بودن حرکت کنند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • وزیر صمت: مشکل اصلی صنعتگران تحریم نیست، تنوع نرخ ارز ام الفساد است
  • تنوع نرخ ارز ام الفساد است
  • باید عدالت آموزشی در استان زنجان برقرار شود
  • ارائه بیش ۲۰ میلیون نفرساعت آموزش مهارتی در خوزستان
  • رضایت: ساماندهی برنامه‌های آموزشی در جهت اولویت و نیاز کشور است
  • تردد روزانه بیش از ۱۰۰۰۰ نفر از مرز مهران
  • نگاهی به فعالیت های علمی و آموزشی دانشگاه فرهنگیان قم+ فیلم
  • تصویب رشته‌های جدید دانشگاه آزاد نی‌ریز در مقطع دکتری
  • رسالت فنی‌وحرفه‌ای، ترویج مهارت‌آموزی است
  • مهلت ثبت نام نخستین المپیاد آموزش هنر یزد تمدید شد