Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/سمنان سرپرست دانشگاه فنی و حرفه ای استان سمنان با اشاره به نامگذاری امسال از سوی مقام معظم رهبری به عنوان سال جهش تولید بر عملی شدن رهنمودهای معظم له تاکید کرد و گفت: در همین راستا برای اولین‌بار وبینار کشوری کارآفرینی و ارتباط دانشگاه و صنعت در این دانشگاه برگزار می‌شود.

رضا نقدی در دیدار با نماینده ولی فقیه در استان اظهار کرد: این سمینار آنلاین به میزبانی این دانشگاه برای اولین بار و با حضور شخصیت های برجسته کشوری و استانی و تعدادی از صنعت گران و صاحبان صنایع و کارخانجات استان برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مدرس دانشگاه با اشاره به فعالیت 38 رشته کاردانی و 20 رشته کارشناسی در این دانشگاه افزود: از ترم تحصیلی جدید، 10 رشته به رشته‌های کاردانی و کارشناسی این دانشگاه افزوده شده که این رشته ها منطبق بر نیاز صنعت و بازار کار است.

وی با اشاره به اشتغال 60 درصدی دانشجویان این دانشگاه در کشور خاطرنشان کرد: بیش از 60 درصد دروس در این دانشگاه به صورت کارگاهی و آزمایشگاهی برگزار می شود.

سرپرست  دانشگاه فنی و حرفه ای استان سمنان افزود: با توجه به آمار بالای اشتغال فارغ التحصیلان در این دانشگاه شاهد افزایش آمار پذیرش دانشجو در این دانشگاه هستیم.

سرپرست دانشگاه فنی و حرفه ای استان سمنان ادامه داد: دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان سمنان به‌ عنوان تنها دانشگاه دولتی مهارتی در استان با هدف تربیت نیروی انسانی متخصص، کارآفرین و متناسب با فرصت‌های جدید شغلی برای پاسخگویی به نیازهای بازارکار در حوزه‌های مهارتی و تکنولوژی و همچنین افزایش اشتغال مولد و کاهش بیکاری، رسالت و ماموریت خود را دنبال می‌کند.

نقدی با اشاره به اهمیت تربیت نیروی ماهر و آماده کار در دانشگاه ها، تصریح کرد: خود اشتغالی، کارآفرینی و کمک به بهره وری نیروی کار، از اهداف اصلی دانشگاه فنی و حرفه‌ای است.

نماینده ولی فقیه در استان سمنان نیز با اشاره به برگزاری این وبینار، آن را حرکتی جدید دانست و بر انجام بایسته و شایسته این برنامه تاکید کرد.

آیت الله سید محمد شاهچراغی، دانشگاه فنی و حرفه ای را دانشگاهی با امتیازات ممتازی برشمرد و خواستار رفع مشکلات این مجموعه شد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود تاکید کرد: مسئولین قدر این مجموعه را بدانند و ضمن کمک به این دانشگاه از آن حمایت کنند.

نماینده ولی فقیه در استان سمنان، دانشگاه فنی و حرفه ای را دانشگاهی پویا و اشتغال آفرین دانست و به اهمیت دانشگاه های فنی و حرفه ای در پیوند صنعت و دانشگاه تأکید کرد و اظهار کرد: یکی از مشکلات مهم دانشگاه های کشور، کمبود ارتباط مستمر ما بین صنعت و دانشگاه است.

آیت الله شاهچراغی، استان سمنان را استانی دانست که دارای امتیازات فراوانی است که از جمله آن می توان به 3000 شهید استان اشاره کرد و با بیان اینکه ملت و کشور مدیون و بدهکار شهدا و بدهکار خانواده شهدا هستند، افزود: همه جا باید نام و یاد شهید در کشور جلوه‌گر بوده و فراموش نشود.

دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان سمنان در حال حاضر با داشتن بیش از 4 هزار دانشجو و 4 دانشکده در شهرستان‌های سمنان، شاهرود و امیرآباد دامغان، مشغول به فعالیت است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی وبینار سمنان دانشگاه فنی وحرفه ای دانشگاه فنی و حرفه ای استان سمنان دانشگاه فنی و حرفه ای برگزار می شود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۴۳۷۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعطای جایزه البرز به پدر ماهواره ایران و پدر پیوند کبد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، در مراسم شصت و دومین جایزه البرز از ۵ دانشمند تقدیر شد که ۳ نفر آنها از دانشمندان بنام کشور و یک دانشمند زیر ۴۰ سال و جوان است.

اسامی این دانشمندان به این شرح است:

دکتر حسین بلندی، عضو هیات علمی دانشگاه علم و صنعت و پدر ماهواره ایران است. وی همچنین مجری طراحی و ساخت ماهواره‌های نوید و ظفر بوده است.

دکتر شمس السادات زاهدی، عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی و اولین بانوی دارای مدرک دکتری در رشته مدیریت است.

دکتر مسعود صلواتی نیاسر، عضو هیات علمی دانشگاه کاشان و چهره برجسته نانوی ایران است.

دکتر  سید علی ملک حسینی، پدر پیوند کبد ایران است.

در بخش دانشمندان زیر ۴۰ سال و جوان جایزه البرز به دکتر امیرحسین آبادی عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد جایزه البرز اعطا شد.

وی در تلاش است تا با استفاده از هوش مصنوعی روشی را برای تشخیص زودهنگام سرطان دستگاه گوارش ارائه دهد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اعطای جایزه البرز به پدر ماهواره ایران و پدر پیوند کبد
  • جوان مرگ مغزی بجنوردی جان چهار بیمار را نجات داد
  • عملیاتی کردن دستاوردهای علمی؛ ریشه پیوند دانشگاه و جامعه است
  • کارگاه آموزشی کارآفرینی و اشتغال «همت در مسجد» در بندرعباس برگزار شد
  • توسعه‌یافتگی در جامعه با اتصال دانشگاه و صنعت محقق می‌شود
  • تعهد اشتغال ۷۵۰۰ فارغ‌التحصیل بیکار در همدان
  • ریشه پیوند دانشگاه با صنعت و جامعه در نمایش علم توسط دانشگاه است
  • پیوند سازمان فنی و حرفه‌ای با مجموعه‌های تحقیقاتی و محله محور
  • رسالت فنی‌وحرفه‌ای، ترویج مهارت‌آموزی است
  • رویداد صدرا نقطه عطف حل مسائل جامعه است