Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خوزستان استاندار خوزستان با بیان این‌که در بحث آموزش فنی‌ و حرفه‌ای و کار و دانش، ابتدا باید فرهنگ ما در این زمینه تغییر و نوع نگاه ما اصلاح شود، گفت: از دیرباز نگاه ما به هنرستان به گونه‌ای رقم خورده بود که متناسب با نیاز جامعه نبود و فکر می‌کردیم افرادی که امکان تحصیل در رشته‌های نظری را نداشتند، باید به هنرستان می‌رفتند، درحالی‌که در دنیای امروز، آموزشکده‌ها و دبیرستان‌های فنی و حرفه‌ای و کار و دانش، نقش اساسی و مهمی دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 غلامرضا شریعتی در جلسه شورای آموزش و پرورش که امروز (25 تیرماه) در سالن جلسات استانداری خوزستان برگزار شد، اظهارکرد: سنجش سلامت نوآموزان حتما باید دنبال شود و به آن اهتمام ورزیده شود. در روستاها نیز دهیاران در حد توان آموزش و پرورش را همراهی کنند تا افراد بیشتری پوشش داده شوند.  

 به گزارش ایسنا، وی با بیان این‌که راه‌اندازی مدارس و کلاس‌های استثنایی در روستاها و مدارس کمتر توسعه یافته کار بسیار ارزشمندی است، افزود: اداره‌کل نوسازی مدارس نیز باید در تجهیز مدارس کمک کند تا عدالت آموزشی برقرار شود. هرچه افراد یک جامعه در هر شرایط جسمی و ذهنی، در حدی که مقدور است آموزش ببینند، اداره و توسعه یافتگی آن جامعه بهتر خواهد بود. خوشبختانه در این مدت، توجه ویژه‌ای به آموزرش و پرورش استثنایی شده استف در حالی‌که تا 3 یا 4 سال گذشته شرایط مناسبی نداشتیم و نسبت به استان‌های دیگر شرایط ضعیف‌تری داشتیم اما با ساخت مدارس و تکمیل مدارس باقیمانده، شرایط در حال بهتر شدن است.   

استاندار خوزستان ادامه داد: در بحث آموزش فنی و حرفه‌ای و کار و دانش، ابتدا باید فرهنگ ما در این زمینه تغییر و نوع نگاه ما اصلاح شود. از دیرباز نگاه ما به هنرستان به گونه‌ای رقم خورده بود که متناسب با نیاز جامعه نبود و فکر می‌کردیم، افرادی‌که امکان تحصیل در رشته‌های نظری را نداشتند باید به هنرستان می‌رفتند. در این زمینه باید مقداری ترمیم و بازسازی فرهنگ صورت گیرد. در دنیای امروز، آموزشکده‌ها و دبیرستان‌های فنی و حرفه‌ای و کار و دانش نقش اساسی و مهمی دارند. اکنون تکنیک اهمیت دارد، نه مدرک، زیرا مدرک به تنهایی مشکلی را حل نمی‌کند و مهم، دانستن یک حرفه و تکنیک است. مهم این است که شخص حرفه و تکنیکی داشته باشد  تا بتواند مشکلی را حل کند.

به گزارش ایسنا، شریعتی در پایان تاکید کرد: ما هزینه کردیم و کلاس ساختیم اما هوشمندانه نبود. باید فرهنگ‌سازی کنیم و نباید فکر کنیم که دانش آموز درس‌خوان حتما باید در رشته‌ خاصی تحصیل کند، بلکه باید به دنبال علاقه و توانمندی خود باشد. رشته‌های کار و دانش متناسب با امکانات به وجود می‌آیند، درحالی‌که باید نیازسنجی شود و بر اساس نیاز، شرایط و اقلیم هر منطقه، رشته‌های کار و دانش به وجود آیند زیرا ممکن است، برخی از رشته‌ها هیچ ارتباطی با فرهنگ و نیاز یک منطقه نداشته باشند و در نتیجه استقبالی از آن‌ها نمی‌شود. رشته‌های کار و دانش متناسب با نوع نیاز منطقه باید طراحی شوند، چرا که می‌خواهیم مردم را در شهرها و مناطق ماندگار کنیم. دلیل این‌که مطرح می‌شود که روستاها در حال خالی شدن از سکنه هستند، این است که نوع برنامه‌ریزی ما اشتباه بوده و نوع نظام برنامه‌ریزی ما به صورتی بوده که لاجرم تراکم را در برخی از شهرها ایجاد کرده است. سرمایه گذاری باید متناسب با نیاز منطقه باشد تا ماندگاری ایجاد کرده و درآمد افراد را تامین کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی استاندار خوزستان حرفه ای و کار و دانش رشته های کار و دانش نگاه ما رشته ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۴۱۳۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ژیمناستیک و «پرش» از روی انتخابات/ فرود «آرام» نیاز رشته مادر است

به گزارش خبرنگار مهر، انتخابات فدراسیون ژیمناستیک پس از کش و قوس فراوان قرار است روز ۲۴ اردیبهشت ماه برگزار شود تا تکلیف ریاست این فدراسیون برای چهار سال آینده مشخص شود. انتخابات فدراسیون ژیمناستیک با اساسنامه‌ای که در سال ۱۳۹۶ به تصویب فدراسیون جهانی رسیده برگزار خواهد شد که البته این اساسنامه تفاوت زیادی با اساسنامه‌های آماتور دارد. فدراسیون ژیمناستیک در سه سال گذشته اتفاقات زیادی را پشت سر گذاشت و حدود سه سال است که این فدراسیون با چالش‌های مدیریتی دست و پنجه نرم می‌کند.

انتخابات فدراسیون ژیمناستیک که حدود سه سال (۳۴ ماه) است که بدون رئیس اداره شده قرار است با همان کاندیداهای ثبت نام شده در دوره قبل برگزار شود. زهرا اینچه درگاهی، حبیب نوظهوری و عابد حقدادی کاندیداهای حاضر در این مجمع انتخاباتی خواهند بود.

روزهای پرتلاطم ریاست در فدراسیون ژیمناستیک

دوره ریاست زهرا اینچه درگاهی در فدراسیون ژیمناستیک ۱۹ تیرماه سال ۱۴۰۰ به پایان رسید؛ او بعد از فراز و نشیب‌های زیاد و بعد از ۶ ماه صندلی ریاست این فدراسیون را به سرپرستی که از سوی وزارت ورزش و جوانان انتخاب شده بود واگذار کرد. در نهایت وزارت ورزش، حمید احمدی را به عنوان اولین سرپرست برای فدراسیون ژیمناستیک در تاریخ ۲۳ دی ماه ۱۴۰۰ معرفی کرد.

پس از پایان دوره ۶ ماهه سرپرستی احمدی، در تاریخ سوم مردادماه ۱۴۰۱ وزارت ورزش و جوانان ابتدا طاهر علوی را به عنوان سرپرست معرفی کرد که البته بعد از گذشت چند ساعت، زهره مرزوقی به عنوان سرپرست این فدراسیون انتخاب شد، هر چند که عمر سرپرستی او در فدراسیون ژیمناستیک چندان طولانی نبود و او تنها دو ماه سرپرستی این فدراسیون را به عهده داشت. بعد از او وزارت ورزش عابد حقدادی را به عنوان سرپرست این فدراسیون انتخاب کرد.

در اسفندماه سال ۱۴۰۱ انتخابات پرحاشیه فدراسیون ژیمناستیک برگزار شد؛ در آن مقطع زمانی زهرا اینچه درگاهی، عابد حقدادی، حبیب نوظهوری، علی خسروی و مقداد قلندرپور کاندیداهای حضور در این انتخابات بودند که پس آغاز مجمع تأیید صلاحیت سه نامزد قلندرپور، نوظهوری و حقدادی اعلام شد. همین موضوع با واکنش اینچه درگاهی همراه شد و او که تأیید صلاحیتش برای حضور در این مجمع انتخابی نیامده بود مجبور به ترک جلسه شد. عدم حضور اینچه درگاهی در مجمع انتخابات فدراسیون ژیمناستیک منجر به ترک ۲۱ نفر از اعضای مجمع شد. در حالی که همان زمان زمزمه‌های به حد نصاب نرسیدن مجمع عنوان شده بود اما انتخابات این فدراسیون با ریاست پولادگر برگزار و عابد حقدادی به عنوان رئیس این فدراسیون انتخاب شد.

دوره ریاست حقدادی هم با اتفاقات زیادی همراه بود؛ فدراسیون جهانی که نماینده‌اش در مجمع انتخاباتی حضور داشت و همان زمان اعلام کرد تمامی اتفاقات را گزارش خواهد داد؛ ریاست حقدادی در فدراسیون ژیمناستیک را قبول نکرد و همچنان اینچه درگاهی را به عنوان رئیس این فدراسیون می‌شناخت. عدم تمدید لاینسس‌های ورزشکاران ژیمناستیک در جریان بازی‌های یونیورسیاد باعث شد تا مسئولان وقت ورزش بیشتر از قبل به موضوع ژیمناستیک توجه کنند.

در آن زمان فدراسیون جهانی عابد حقدادی را به رسمیت نمی‌شناخت و او به عنوان رئیس فدراسیون نتوانست لایسنس ورزشکاران را تمدید کند و همین منجر به عدم حضور ورزشکاران در این مسابقات شد. با توجه به پیش رو بودن بازی‌های آسیایی و احتمال مشکلات این چنینی و مسائل دیگر، در نهایت حقدادی از ریاست فدراسیون ژیمناستیک کنار رفت و صندلی ریاست فدراسیون به صورت موقت به اینچه درگاهی سپرده شد. در دوره ریاست اینچه درگاهی ورزشکاران ژیمناستیک توانستند به مسابقات گزینشی المپیک راه پیدا کنند و در نهایت برای اولین بار در تاریخ ژیمناستیک ایران، مهدی الفتی صاحب سهمیه المپیک شد.

طبق برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته حالا قرار است انتخابات این فدراسیون در تاریخ ۲۴ اردیبهشت‌ماه برگزار شود. زهرا اینچه درگاهی، حبیب نوظهوری و عابد حقدادی کاندیداهای حاضر در این مجمع انتخاباتی خواهند بود. این مجمع انتخاباتی براساس اساسنامه فدراسیون جهانی برگزار خواهد شد.

تاریخ سازی به سبک ژیمناستیک

حضور سرپرستان متعدد در فدراسیون ژیمناستیک، برگزاری مجمع پرحاشیه و ریاست حقدادی در فدراسیون که از سوی فدراسیون جهانی به رسمیت شناخته نشده بود و همچنین بلاتکلیفی جامعه ژیمناستیک گزیده‌ای از مشکلات این رشته مادر در سه سال اخیر بود. با وجود همه این مشکلات، ژیمناستیک ایران در دو مسابقه تاریخ ساز شد. در بازی‌های آسیایی هانگژو مهدی الفتی طلسم ۸۰ ساله را شکست و توانست به مدال نقره برسد. او همچنین در مسابقات گزینشی المپیک در جام جهانی آلمان توانست به مدال نقره برسد، اگرچه الفتی در آخرین مسابقه گزینشی عملکرد قابل قبولی نداشت اما با کسب امتیاز از مسابقات پیشین توانست از سوی فدراسیون جهانی صاحب سهمیه المپیک شود و به این ترتیب برای اولین بار ژیمناستیک ایران حضور در مهم‌ترین آوردگاه ورزش دنیا را تجربه می‌کند.

قطعاً در چنین شرایطی نیاز است که این بار مجمع فدراسیون ژیمناستیک به دور از حاشیه برگزار شود تا در فاصله کمتر از دو ماه مانده به المپیک این فدراسیون بالاخره به ساحل آرامش برسد. نیاز است که مسئولان وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک اشتباهات دوره گذشته را مرتکب نشوند و این بار مجمع فدراسیون ژیمناستیک در مسیر قانونی برگزار شود تا دود تصمیمات اشتباه به چشم این رشته و ستاره‌های آن نرود. قطعاً ژیمناستیک با برگزاری یک انتخابات بی‌طرفانه و قانونی برای همیشه حل خواهد شد و امید است دیگر شاهد کج سلیقگی‌ها و اشتباهات در این رشته نباشیم.

کد خبر 6092772 سیده فرزانه شریفی

دیگر خبرها

  • استادان و معلمان باید برای تحقق جامعه دانش‌بنیان اهتمام ورزند
  • استادان و معلمان باید در مسیر تحقق جامعه دانش‌بنیان اهتمام ورزند
  • رشته‌های پزشکی براساس نیاز کشور و تعداد داوطلبین ساماندهی می‌شود
  • پیشرفت و تغییر در جامعه از خط سیر مدرسه و معلم می‌گذرد
  • رضایت: ساماندهی برنامه‌های آموزشی در جهت اولویت و نیاز کشور است
  • ژیمناستیک و «پرش» از روی انتخابات/ فرود «آرام» نیاز رشته مادر است
  • تصویب اولویت‌های اساسی در حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی گیلان
  • ضرورت توجه به اعتلای فرهنگ عمومی تکریم در جامعه
  • ترویج فرهنگ ایثار و شهادت نیاز امروز جامعه است
  • مدرسه باید واقعیت جامعه باشد/ ۵۰۰ تا ۷۰۰ هزار معلم مخالف مدرک دانشگاهی خود آموزش می‌دهند