Web Analytics Made Easy - Statcounter

ابراهیم صالحی عمران رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: تعداد اعضای هیئت علمی در دانشگاه فنی و حرفه‌ای ۶۷۲ نفر و اعضای غیر هیئت علمی مانند کادر آموزشی، ۳۴۲ نفر است.

او ادامه داد: حدود ۲۰ هزار نیروی حق‌التدریس در ۱۷۶ دانشکده با دانشگاه فنی و حرفه‌ای همکاری می‌کنند و این افراد، متخصصانی هستند که از صنعت، کشاورزی و خدمات نفوذ پیدا می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صالحی عمران با اشاره به تعداد کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌های فعال در دانشگاه فنی و حرفه‌ای افزود: حدود ۲ هزار و ۳۰۰ کارگاه و آزمایشگاه در دانشکده‌های دانشگاه فنی و حرفه‌ای سراسر کشور موجود است که در آن، دروس عملی و کارگاهی تدریس می‌شوند؛ هدف از برگزاری این دروس، آماده سازی دانشجویان برای جذب به بازار کار است.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای بیان کرد: ۷۰ درصد دروس، عملی و ۳۰ درصد باقی مانده به صورت نظری به دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه‌ای ارائه می‌شود؛ بنابراین به دنبال ارتقای کمی و کیفی کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌های موجود در دانشگاه هستیم.

صالحی عمران گفت: در حال حاضر ۱۵۳ رشته در دانشگاه فنی و حرفه‌ای موجود است که در کاردانی پیوسته ۴۴، کاردانی ناپیوسته ۴۳، کارشناسی پیوسته ۷ و کارشناسی ناپیوسته ۵۹ رشته وجود دارد.

او ادامه داد: ۱۷۶ رشته در دانشگاه فنی و حرفه‌ای سراسرکشور توزیع می‌شود و آن دسته از رشته‌هایی که بازار کار مناسبی نداشته باشد یا هیچ متقاضی جذب آن نشده باشد ظرفیت این رشته‌ها در آمایش آموزش مهارتی صفر می‌شود و رشته‌های جدیدی به آن اضافه خواهد شد.رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای افزود: اگر دانشجویان تمایل کمی به رشته‌های دانشگاه فنی و حرفه‌ای داشته باشند تصمیم به حذف آن رشته می‌گیریم و رشته‌های جدید را اضافه می‌کنیم؛ به اینصورت هم مطابق تمایل دانشجویان عمل و هم بازار کار خوبی برای رشته در نظر گرفته می‌شود.

بیشتر بخوانید

نحوه استخدام اعضای هیئت علمی در دانشگاه فنی و حرفه‌ای رسالت دانشگاه فنی و حرفه‌ای جذب دانشجویان فارغ التحصیل به بازار کار است هدف دانشگاه فنی‌ و حرفه‌ای تربیت کارآفرین خوب است توجه ویژه دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای به اشتغال دانشجویان اصلاح شاخص‌های بودجه‌ای در دانشگاه فنی و حرفه‌ای

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانشگاه فنی و حرفه ای دروس عملی دانشگاه فنی و حرفه ای بازار کار رشته ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۳۶۹۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح هفتمین نمایشگاه دستاوردهای دانشجویان فنی و حرفه‌ای

به گزارش خبرنگار مهر، محمد مؤمنی پیش از ظهر یک شنبه در مراسم افتتاحیه دومین نمایشگاه کار و هفتمین نمایشگاه دستاوردهای دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه‌ای چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: توان مجموعه فنی و حرفه‌ای در حوزه مهارتی باید بالا رود.

وی با اشاره به اینکه هدف ما این است که دانشجویان یک نیرو پرتوان و مهارتی از دانشگاه فارغ التحصیل شوند گفت: مسئولیت ما روز به روز در قبال دانشجویان سخت‌تر می‌شود و امید است بتوانیم از این مسئولیت به خوبی عبور کنیم.

مؤمنی با بیان اینکه باید بتوانیم زمینه‌هایی را فراهم کنیم که دانشجویان فارغ التحصیل بعد از خروج از دانشگاه شاغل شوند گفت: با ۱۳ مجموعه صنعتی تفاهم نامه‌هایی را منعقد کرده‌ایم که تعداد زیادی از دانشجویان بعد از فارغ التحصیل شدن بتوانند مشغول به کار شوند.

وی با تاکید بر اینکه مرکز رشد دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان به تصویب وزارت علوم رسید گفت: وظیفه دانشگاه فقط آموزش نیست بلکه دانشجویان مهارت هم باید فرا گیرند.

مؤمنی با اذعان بر اینکه در ارتباط با دانشگاه باید اتفاقاتی رقم بخورد که منجر به شغل دانشجویان در آینده شود اظهار کرد: در محتواهای درسی تغییرات زیادی ایجاد می‌شود و در حال حاضر ۴۰ درصد واحد عملی و ۶۰ درصد تئوری است و مجوزهای لازم برای ۲۰ درصد تغییر در سر فصل دروس را گرفته‌ایم.

وی با اشاره به افتتاح نمایشگاه توانمندی‌ها اذعان داشت: این نمایشگاه در دو سال یک بار در استان اتفاق می‌افتد و امسال به بهانه ۵۰ سال تأسیس فنی و حرفه‌ای در چهارمحال و بختیاری این نمایشگاه برگزار می‌شود.

مؤمنی یادآور شد: این نمایشگاه با مشارکت دانشکده فنی و حرفه‌ای و آموزشکده استان، امور صنفی، دستگاه‌های اجرایی، سپاه و استانداری راه اندازی شده است.

وی خاطر نشان کرد: هدف از برپایی این نمایشگاه آن است که محتواهای آموزشی را انتقال دهیم، دستاورد دانشجویان به نمایش گذاشته شود و در انتها بتوانیم از اقدامات آنها در مجموعه استفاده کنیم.

مؤمنی بیان داشت: ۳۰ غرفه در این نمایشگاه دایر است که یکی از آنها تخصصی مرکز نوآوری و شکوفایی است.

وی افزود: محصولات برخی از دانشجویان که در سال گذشته اختراع شده و تاییدیه را گرفته است امسال به فروش می‌رسد که این امر برای اولین بار و با حمایت ۷ مجموعه رقم خورده است.

کد خبر 6097180

دیگر خبرها

  • همایش بین المللی مدیریت ورزشی در اردبیل برگزار شد
  • چاپ کتاب عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد یادگار امام در انتشارات علمی و دانشگاهی
  • عموعابدینی: آمایش رشته‌های تحصیلی در دستور کار وزارت علوم و شورای انقلاب فرهنگی است
  • کمک از دانشجویان برای اثاث کشی خانه استاد/ انصراف از دانشگاه به دلیل رفتارهای زشت استاد
  • کمبود یک هزار عضو هیات علمی در دانشگاه فنی و حرفه ای
  • ارتقای کیفیت آموزش و پیشرفت علمی با جذب دانشجویان بین الملل
  • افتتاح هفتمین نمایشگاه دستاوردهای دانشجویان فنی و حرفه‌ای
  • رسالت فنی‌وحرفه‌ای، ترویج مهارت‌آموزی است
  • استفاده از کاربرد هوش مصنوعی در تمام رشته‌های کارشناسی از مهر آینده
  • استفاده از کاربرد هوش مصنوعی در تمامی رشته‌های کارشناسی از مهر ماه