Web Analytics Made Easy - Statcounter

در دهمین جلسه شورای آموزش و پرورش استان قزوین مطرح شد: میزان تحصیل دانش‌آموزان استان قزوین در رشته‌های فنی و حرفه‌ای و کاردانش افزایش یافته به طوری که میانگین کشوری ۳۶درصد بوده و استان قزوین به ۴۲/۹درصد رسیده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح قزوین، حسنعلی اصغری در دهمین جلسه شورای آموزش و پرورش استان قزوین که عصر امروز(یکشنبه) در سالن اجتماعات شهید امامی استانداری قزوین برگزار شد؛ اظهار کرد: در جلسات گذشته ۵۵مصوبه داشتیم که ۳۲مورد از این‌ مصوبات اجرایی شده، ۱۳مصوبه در حال پیگیری و ۱۰مورد هیچ اتفاقی نیفتاده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: در حوزه معاونت آموزش متوسطه بحث پویش‌های مردمی و خیرین برای کمک به دانش‌آموزان نیازمند را داشتیم که طی این فعالیت‌ها مساعدت‌های خوبی صورت گرفت و اکنون ۵هزار و ۵۰۴نفر از دانش‌آموزان ابزار مناسب برای دسترسی به شبکه آموزش مجازی را ندارند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین یادآور شد: با همکاری اداره ارشاد استان قزوین تاسیس هنرستان هنر‌های زیبا برای دختران را داشتیم که در سال جاری انجام شد و امیدواریم بتوانیم در سال تحصیلی آینده برای پسران هم تاسیس این واحد را داشته باشیم.
وی ادامه داد: میزان تحصیل دانش‌آموزان استان قزوین در رشته‌های فنی و حرفه‌ای و کاردانش افزایش یافته به طوری که میانگین کشوری ۳۶درصد است و استان قزوین به ۴۲/۹درصد رسیده است.   اصغری با بیان اینکه در بحث بازماندگان از تحصیل بهترین استان از نظر جذب هستیم، اذعان کرد: در جهت ارتقاء موقعیت استان قزوین در کنکور و درجات علمی با پارک علم و فناوری همکاری خوبی داشتیم به طوری که نخبگان استان را فراخوان دادیم تا با دانش‌آموزان ارتباط بگیرند.
وی اضافه کرد: طبق پیشنهاد جانشین سپاه استان قزوین، موزه ایثار و شهادت در مجموعه یانس‌آباد برپا شده است؛ همچنین سلامت روان دانش‌آموزان در ایام کرونا هم یکی دیگر از مصوبات بود که محتواهای خوبی در این زمینه تولید و اجرا شد.
این مقام مسئول بیان کرد: در راستای مقابله با بی‌سوادی نیز اطلاعات افراد بی‌سواد استخراج شد که همکاری خوبی بین فرمانداران و بخشداران صورت گرفت؛ اما در حوزه اداره پست با وقفه و مشکل مواجه هستیم چون برای احصای آدرس افراد بی‌سواد مطالبه وجه مالی کردند که اکنون مسکوت مانده است.
وی عنوان کرد: کمیته برگزاری امتحانات نهایی دانش‌آموزان با شرایط مطلوبی تشکیل شد و همچنین یکی از پروژه‌های مهم «کوچ» بود که در جهت کنترل وزن و چاقی دانش‌آموزان انجام شد و استان قزوین رتبه اول را در این زمینه کسب کرد؛ یکی از طرح‌ها هم ورود همکاران فرهنگی و معلمان در بحث سه دقیقه آموزش مقابله با کرونا در شبکه شاد بود که نتایج خوبی در کنترل بیماری داشت.
اصغری با بیان اینکه ۹درصد از دانش‌آموزان استان قزوین در مدارس غیرانتفاعی تحصیل می‌کنند؛ گفت: در بحث خوابگاهی دانشگاه فرهنگیان باید تا اردیبهشت ماه ظرفیت خوابگاهی ارتقاء یابد؛ چراکه در غیر این صورت ظرفیت جذب دانشجو از استان گرفته می‌شود.
    استاندار قزوین در ادامه این جلسه با بیان اینکه امروز بی‌سوادی در کشور ریشه کن شده است، اظهار کرد: رفع بی‌سوادی باید تا سن ۶۵سال هدف‌گذاری شود و جوانان هم در اولویت قرار گیرند تا بتوانیم با یک برنامه‌ریزی مناسب کارها را انجام دهیم و همه دستگاه‌ها باید توجه کنند.
هدایت الله جمالی پور با اشاره به اینکه گروه‌های سنی بعد از ۶۵سال باید در اولویت بعدی سوادآموزی قرار گیرند، گفت: آموزش و پرورش یک نهاد فرابخشی است و در همه ابعاد کشور مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد.
معاون سیاسی امنیتی استاندار قزوین در پایان این جلسه اظهار کرد: آموزش و پرورش کلیدی‌ترین دستگاه اجرایی کشور است و اگر در این شورا به درستی ریل‌گذاری شود باعث تربیت یک نسل سالم می‌شود؛ خوشبختانه انسجام مدیریتی در استان بسیار خوب است و خلأ مدیریتی نداریم.
منوچهر حبیبی بیان کرد: عوامل آموزش و پرورش استان قزوین ارتباط بسیار خوبی با دستگاه‌های اجرایی داشتند و‌ مدیریت شبکه شاد در این استان بسیار خوب بود و برگزاری مرتب شورای آموزش و پرورش را داشتیم.
وی در پایان با بیان اینکه ساخت و ساز توسط خیرین در استان بسیار مطلوب بوده و بیش از میانگین کشوری است، گفت: خوشبختانه در جریان کرونا کمترین آسیب را در حوزه دانش‌آموزان و فرهنگیان داشتیم و می‌توان گفت که همکاری آموزش و پرورش صددرصدی بوده است. انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: آموزش و پرورش استان قزوین استان قزوین میانگین کشوری دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۶۵۵۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحصیل این عده از دانش‌آموزان در مدارس سمپاد رایگان است

نشست خبری مشترک الهام یاوری، رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان و مسعود بهرامی، مدیرکل شهرستان‌های تهران با موضوع دومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی سمپاد عصر امروز، یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ برگزار شد.

در ابتدای این نشست رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان ضمن گرامیداشت روز معلم و هفته سمپاد بیان کرد: این دومین دوره از نمایشگاه دستاوردهای سمپاد است که با رشد و افزایش قابل قبولی در دستاوردها همراه بوده است.

وی افزود: هدف اصلی ما از به نمایش گذاشتن دستاوردهای مختلف سمپاد، کمک به صنایع مختلف برای شناسایی و جذب دانش‌آموزان نخبه است.

یاوری دستاورد دوم را کاربردی شدن پژوهش‌های دانش‌آموزان سمپاد برشمرد و ادامه داد: سومین هدف تشکیل شبکه سراسری از همه مناطق کشور برای ایجاد همکاری و دوستی در راستای پیشرفت علمی کشور است.

وی حضور بیش از ۲٠٠ مدیر و مسئول کشوری در این نمایشگاه را مهر تاییدی بر اهمیت آن توصیف کرد و گفت: سمپاد خود وارد تجاری‌سازی و پیاده‌سازی ایده‌ها نمی‌شود و تنها از نهادهای مسئول در این راستا بهره می‌برد.

رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان با بیان اینکه چهار دهک اول از پرداخت شهریه مدارس سمپاد معاف هستند ادامه داد:مردم درصورت مشاهده موردی خلاف این رویه اطلاع‌رسانی کنند تا پیگیری شود.

یاوری در پاسخ به پرسشی درباره راه‌اندازی مدارس سمپاد ویژه عشایر مناطق مختلف کشور توضیح داد: سمپاد به عدالت آموزشی کمک می‌کند. خوشبختانه سال گذشته دو مدرسه سمپاد ویژه عشایر عزیز راه‌اندازی و احداث شد. یکی از این مدارس در استان فارس و دیگری در استان آذربایجان غربی قرار دارد که به عشایر دختر و پسر اختصاص یافته است.

رئیس سازمان آموزش استعدادهای درخشان در خاتمه اظهارتش بیان کرد: مسئولیت سمپاد تا پایان دوره تربیت عمومی است و بعد از فارغ‌التحصیلی اگر افراد شرایط نخبگی را داشته باشند به بنیاد ملی نخبگان معرفی می‌شوند. ما باید کاری کنیم که دانش‌آموزان چالش‌های کشور را بشناسند و توانایی‌های لازم برای حل این چالش‌ها را در خود پرورش دهند.

منبع: خبرگزاری میزان

دیگر خبرها

  • آموزش و پرورش : با معلم بلاگرها برخورد قانونی می‌شود/ چند نفر از این افراد را از سیستم حذف کرده ایم
  • مشکل رفت‌وآمد دانش آموزان شهرستان دیر حل شود
  • بهره برداری از ۱۵۷ کلاس درس در خواف
  • برخورد قانونی با معلم بلاگر‌ها در مدارس
  • تحصیل این عده از دانش‌آموزان در مدارس سمپاد رایگان است
  • معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش: دانش‌آموز وسیله نیست/ برخورد قانونی با معلم بلاگرها
  • برخورد قانونی با معلم بلاگرها در مدارس دولتی و غیردولتی
  • آذربایجان‌غربی در شناسایی بازماندگان از تحصیل موفق عمل کرده است
  • جذب استعداد‌های برتر ورزشی بدون کنکور در دانشگاه فرهنگیان
  • ترک تحصیل ۱۵ درصد دانش‌آموزان خراسان شمالی در دوره متوسط دوم