Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا،  ابراهیم صالحی عمران روز یکشنبه در آیین اختتامیه سومین جشنواره رویش دانشگاه‌های فنی و حرفه‌ای کشور که به صورت ویدیو کنفراسی به میزبانی دانشگاه فنی و حرفه‌ای امام محمد باقر (ع) ساری برگزار شد ، افزود : آمار اشتغال به کار پسران فارغ التحصیل از واحدها و مراکز دانشگاه فنی و حرفه ای کشور هم ۶۷ درصد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با اعلام این که هم اکنون ۱۷۶ دانشکده و آموزشکده وابسته به دانشگاه فنی و حرفه‌ای در ۱۱۴ شهر کشور فعال است ، گفت که ۵۳ واحد از این تعداد دخترانه و ۱۲۳ واحد هم پسرانه است.

بر اساس آمارهای رسمی ، هم اکنون حدود ۱۴۰ هزار دانشجو در واحدهای دانشگاه فنی و حرفه ای کشور مشغول تحصیلند که حدود ۳۸ درصد آنان را دختران تشکیل می دهند.

رییس دانشگاه فنی و حرفه ای کشور با اعلام این که مطابق برنامه ششم توسعه ۳۰ درصد جمعیت دانشجویی دانشگاه‌ها باید آموزش‌های فنی و حرفه‌ای را فرا بگیرند و مهارت محور شوند ، گفت : دانشگاه فنی حرفه‌ای به عنوان یکی از بزرگ ترین دانشگاه‌های کشور، کار مهارت آموزی متناسب با نیاز بازار کار جامعه را بر عهده دارد.

وی توانمند سازی و مهارت آموزی دانشجویان را از رویکرد اصلی این دانشگاه برشمرد و افزود : برای تحقق این مهم، علاوه بر به گارگیری استادان با تجربه، مهارت آموزی متناسب با نیاز بازار کار به دانشجویان نیز آموزش داده می‌شود.

ضرورت توجه به زیبایی شناحتی

  صالحی عمران گفت: در کنار مهارت آموزی، توجه به جنبه‌های زیباشناختی نیز باید در دانشگاه‌های فنی و حرفه‌ای کشور مورد توجه بیش از پیش قرار گیرد و در صورت تحقق این مهم، زمینه ظهور و پرورش انسان‌های خلاق و ماهر در جامعه نیز فراهم می‌شود.

وی افزود : دانشگاه‌های فنی و حرفه‌ای کشور علاوه بر انتقال مهارت و فناوری به هنرجویان ، در ایجاد اشتغال پایدار ، توسعه و بهبود فضای کار و تولید نیز نقش مهم و تاثیرگذاری بر عهده دارند و جذب بیشتر دانشجویان فارغ‌التحصیل به بازار کار، گویای این مطلب مهم و اساسی است.

 طبق آمار رسمی دانشگاه فنی و حرفه ای کشور ، ۵۴ درصد دانشجویان این دانشگاه در دوره های کاردانی پیوسته مشغول تحصیل هستند. این دانشگاه حدود ۱۵۳ رشته دارد که ۴۴ رشته آن کاردانی پیوسته، ۴۳ رشته کاردانی ناپیوسته، هفت رشته کارشناسی پیوسته و ۵۹ رشته کارشناسی ناپیوسته است.

همچنین در دانشگاه فنی و حرفه ای کشور، ۶۷۲ عضو هیات علمی، ۳۴۹ عضو غیر هیات علمی و ۲۰ هزار حق التدریس مشغول همکاری هستند. این دانشگاه ۲ هزار و ۳۰۰ آزمایشگاه و کارگاه دارد و ۶۰ تا ۷۰ درصد دروس این دانشگاه عملی و ۳۰ تا ۴۰ درصد نظری است.

به گزارش ایرنا، آیین اختتامیه سومین دوره جشنواره ملی رویش دانشگاه های فنی و حرفه‌ای امروز روز یکشنبه به صورت ویدیوکنفرانسی در دانشکده فنی امام محمدباقر (ع) ساری برگزار شد.

در این مراسم ۱۱۲ اثر برتر دانشجویان و اعضای کانون‌های فرهنگی، هنری، دینی و اجتماعی دانشگاه های فنی و حرفه ای کشور در زمینه پوستر، خوشنویسی، نگرارگی و تذهیب، فرش و گلیم، مصنوعات جوبی، سفالی، پارچهای، شعر، داستان کوتاه، فیمل و عکس، نمایشنامه و فیلمنامه نویسی، تکنوازی سازهای ایرانی و جهانی، موسیقی نواحی، مسوولیت اجتماعی و نثر و ادبی معرفی و از خالقان اثر قدردانی شد.

بر اساس ارزیابی هیات داوران سومین جشنواره رویش دانشگاه های فنی و حرفه ای کشور ، دانشجویان مازندرانی در این دوره از جشنواره مقام اول را کسب کردند و استان البرز و تهران هم به ترتیب جایگاه دوم و سوم را به دست آوردند.

برچسب‌ها ساری سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور ابراهیم صالحی عمران ایرنا مازندران اشتغال فراگیر هدایت شغلی دانشگاه فنی وحرفه ای

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ساری سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور ساری سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور ایرنا مازندران اشتغال فراگیر هدایت شغلی دانشگاه فنی وحرفه ای اخبار کنکور دانشگاه های فنی و حرفه ای کشور دانشگاه فنی و حرفه ای کشور مهارت آموزی بازار کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۲۶۵۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشجویان آزادی‌خواه حامی غزه را با شرایط ویژه پذیرش می‌کنیم

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، امید رضایی فر در نشست هماهنگی عملیاتی کردن پذیرش اساتید و دانشجویان آزادی خواه حامی فلسطین گفت: سازمان امور دانشجویان طبق روال گذشته این دانشجویان را که متقاضی تحصیل در ایران هستند می‌تواند بورسیه کند و پشتیبانی‌های لازم مانند امور کنسولی و رفاهی از آنان مانند سایر دانشجویان انجام می‌شود.

وی تاکید کرد: این اقدام وزارت علوم در راستای حمایت از آزادی و صلح در مقابله با ظلم و ستم بوده و یک اقدام در پشتیبانی از آزادی‌های مرسوم دانشگاهی است.

رضایی‌فر افزود: این پیشنهاد ایران مبتنی بر تجربه موجود در ایران در پذیرش و تحصیل دانشجویان بین المللی از ۹۴ کشور جهان صورت گرفته است و دانشگاه‌های ما در کیفیت بالایی از علم و فناوری بر اساس شاخص‌های رتبه بندی جهانی هستند.

رئیس مرکز همکاری‌های علمی بین المللی وزارت علوم گفت: این شکل از مقابله با دانشجویان در کشور‌های آمریکایی و اروپایی برای اولین بار در تاریخ این کشور‌های مدعی آزادی بیان صورت می‌گیرد.

رضایی فر گفت: اگر چه دولت‌های غربی و امریکا می‌کوشند با تاکید بر فرا روایت‌های جعلی تاریخی و ضد یهودی خواندن تظاهرات دانشجویی از اعتبار آن بکاهند و افکار عمومی را منحرف کنند، ولی تاریخ نشان داده است اینگونه برچسب زدن‌ها خیلی زود رنگ می‌بازد و اصالت و حقیقت راه خود را به نیکی طی خواهد کرد.

گفتتی است؛ در نشست هماهنگی حمایت از دانشجویان حامی مردم غزه، روسای دانشگاه‌های برتر کشور و مدیرکل دانشجویان بین المللی سازمان امور دانشجویان حضور داشتند و ضمن محکومیت اقدامات رژیم صهیونیستی خصوصا در فجایع غزه و نیز اقدامات تروریستی این رژیم و همچنین محکومیت برخورد با اساتید و دانشجویان در محیط دانشگاهی، و با حمایت از اقدامات مقابله جویانه و بازدارنده در برابر این رژیم کودک کش، تصمیماتی در نحوه پذیرش و همکاری با دانشجویان و اساتید آزادی خواه اتخاذ شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دانشگاه‌های اسپانیا به جنبش جهانی حمایت از فلسطین پیوستند
  • دانشجویان آزادی‌خواه حامی غزه را با شرایط ویژه پذیرش می‌کنیم
  • کمک از دانشجویان برای اثاث کشی خانه استاد/ انصراف از دانشگاه به دلیل رفتارهای زشت استاد
  • از بازار داغ دید و بازدید‌ تا تریبون‌های آزاد/ تبیین روشنگرانه در جنگ ترکیبی
  • رویداد صدرا به دنبال همکاری با شرکت‌ها و صنایع بزرگ همدان
  • افتتاح هفتمین نمایشگاه دستاوردهای دانشجویان فنی و حرفه‌ای
  • رسالت فنی‌وحرفه‌ای، ترویج مهارت‌آموزی است
  • چرا تشکل های دانشجویی دانشگاه را اصل نمی دانند؟/ گزارش
  • وضعیت تجارت سیمان در ایران و جهان
  • ضرورت توسعه صاردات سیمان