Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/مرکزی مرکز کارآفرینی و هدایت تحصیلی دانشکده فنی و حرفه ای دختران اطهر استان مرکزی افتتاح و آیین حمایت از هنر گیوه دوزی برگزار شد.

مهرداد احمدی رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان مرکزی روز دوشنبه ۲۰ دی ماه در آیین افتتاح مرکز کارآفرینی دانشکده فنی و حرفه‌ای خواهران اطهر و احیای هنر گیوه دوزی اظهار کرد: مرکز کارآفرینی به ‌صورت ویژه در واحد دختران در حال راه اندازی است و هدف این مرکز مطالعه بیشتر براساس کارآفرینی در رشته‌هایی است که در این دانشگاه آموزش داده می‌شوند، همچنین شناخت خیرین و شرکت‌های خصوصی که بتوانند در کارآفرینی کمک کنند و برگزاری دوره‌های مورد نیاز دانشجویان پس از فارغ التحصیلی برای اشتغال‌زایی آنان نیز پیگیری می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر این اساس در این مرکز از افرادی که در زمینه اشتغال‌زایی و کارآفرینی در رشته‌های تحصیلی این دانشکده فعال هستند عضو گیری خواهد شد و هدف از این عضو گیری راهنمایی دانشجویان به اشتغال‌زایی در اتاق‌های فکر این دانشگاه است.

وی ادامه داد: امید است با این مرکز بتوانیم زمینه‌های کاری را برای بانوان فعال کنیم، هر چند برخی رشته‌ها مانند طراحی و دوخت خیلی سریع وارد بازار کار خواهند شد، اما در این مرکز زمینه‌های اشتغال در رشته‌های دیگر نظیر گرافیک، حسابداری و مدیریت خانواده را با انتخاب اساتید مجرب و افراد با تجربه برای دانشجویان فراهم می کنیم.

احمدی گفت: سرآغاز این اشتغال زایی، احیا و معرفی هنر گیوه دوزی در استان مرکزی است. شرکت در دوره‌های مهارت آموزی این مرکز برای عموم مردم بلامانع خواهد بود، هرچند اولویت این مرکز دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه‌ای هستند.

وی تصریح کرد: هدف اصلی مرکز کارآفرینی حمایت از ایده‌های کارآفرینی و اشتغال است، بنابراین گروه‌های دانشجویی و افرادی که ایده‌های مناسبی دارند می توانند بصورت هسته‌های علمی در مراکز شکوفایی، ایده خود را به ثمر برسانند و پس از تولید محصول در مرکز کارآفرینی و اشتغال نیز حمایت شوند.

احمدی توضیح داد: خوشبختانه انجمن فارغ‌التحصیلان دانشکده ایجاد شده است و تمامی فارغ التحصیلان می‌توانند در این انجمن شرکت کنند.

وی عنوان کرد: تا پیش از شیوع کرونا اردوهای یک روزه برای دانشجویان جدیدالورود برگزار می‌شد و افرادی که در رشته‌ های مرتبط با رشته های تحصیلی دانشجویان موفق به اشتغالزایی شده بودند را در این اردو در کنار دانشجویان قرار می‌دادیم، تا این فرد مسیرهای هموار شدن اشتغال را به دانشجویان نشان دهد. تقاضا دارم افرادی که در مراکز کارآفرینی مشغول به فعالیت هستند، هدایت دانشجویان جدیدالورود را نیز در زیرمجموعه فعالیت‌های خود قرار دهند.

رضوان قربانی سالخورد رئیس آموزشکده فنی و حرفه‌ای دختران اطهر اراک نیز در این آیین بیان کرد: آموزشکده فنی و حرفه‌ای دختران اراک وابسته به وزارت علوم، تحقیقات، فناوری به عنوان زیر مجموعه دانشگاه فنی و حرفه‌ای از سال ۱۳۹۰ در زمینه آموزش‌های مهارتی و حرفه‌ای در حال فعالیت است. در حال حاضر این دانشکده دارای ۱۰ رشته برتر در مقطع کاردانی و ۳ رشته در مقطع کارشناسی است و امید است افزایش رشته در این دانشگاه اتفاق بیفتد.

وی افزود: با توجه به تنوع و گستره‌ رشته‌هایی که در این مرکز دایر است، دانشگاه این پتانسیل را دارد که در همه عرصه‌های پروژه محور و فرهنگی فعالیت داشته باشد و گام‌های بزرگی را جهت اعتلای فرهنگی و پیشرفت اشتغال بانوان در استان و کارآفرینی و اشتغال با پشتوانه رشته‌های دانشگاه اطهر برداریم.

قربانی تصریح کرد: دانشگاه فنی حرفه ای به عنوان بزرگ بزرگترین دانشگاه کشور رسالت مهارت آموزی را برعهده دارد و در بحث تحقق کارآفرینی و اشتغال یک دانشگاه پیشرو محسوب می‌شود. با توجه به شعار سال به همت و حمایت اساتید و ریاست دانشگاه فنی و حرفه ای استان مرکزی مرکز کارآفرینی را آغاز کردیم که هدف از آن ارتباط بیشتر با صنعت و کاهش شکاف دانشگاه و صنعت است تا تبدیل به دانشگاهی کارآفرین شویم.

آموزش‌های مهارتی تکمیلی در کنار سر فصل‌های درسی ارائه می شود تا دانشجویان را برای ورود به بازار کار و اشتغال آماده سازیم و با اصناف، سازمان‌ها و صنایع مرتبط با رشته‌های تحصیلی دانشگاه ارتباط برقرار کنیم و بتوانیم برای اشتغال به دانشجویان کمک کنیم.

وی خاطرنشان کرد: امید است بتوانیم با انعقاد تفاهم‌نامه‌ها و قراردادهای مورد نظر ارتباط با صنعت را افزایش دهیم و در پروژه‌هایی که در مرکز کارآفرینی دنبال می شوند دانشجویان در محیط کار در مقیاس کوچک وارد شده و ضمن کسب اعتماد به‌نفس برای حضور در محیط کار آماده شوند.

قربانی ضمن بیان اینکه مرکز کارآفرینی درحال حاضر ۴ قرارداد با میراث فرهنگی و شهرداری‌های کارچان، فرمهین، شهباز و تلخاب منعقد کرده است که در راستای این طرح‌ها دانشجویان رشته معماری با فضای کاری مواجه شده و از ظرفیت آنها استفاده خواهد شد، تاکید کرد: تفاهم‌نامه‌هایی با دفتر امور بانوان و خانواده استانداری مرکزی، انجمن مد و لباس استان مرکزی و با اداره کل میراث فرهنگی و گردشگری جهت فعالیت در تمامی عرصه‌های ذی‌ربط بسته شده است.

انتهای پیام

زینب احمدی معاون آموزشی دانشکده دخترانه اطهر در حاشیه این آیین در گفت‌و گو با ایسنا اظهار کرد: خوشبختانه ۷۰درصد از دانشجویان فارغ التحصیل دانشکده فنی و حرفه‌ای دختران در بازار کار مشغول به فعالیت هستند چراکه این دانشکده با رویکرد مهارت آموزی سعی در اشتغال‌زایی برای نسل سوم و کارآفرین را دارد که رسالت اصلی دانشکده فنی و حرفه‌ای است که خوشبختانه در این زمینه موفق نیز بوده است.

وی افزود: خوشبختانه میزان استقبال از رشته‌های فنی و حرفه‌ای در سال گذشته حدود ۳۰ درصد افزایش داشته است که این امر نشاندهنده استقبال دانش‌آموزان و خانواده‌هایشان به درس‌های مهارتی و فنونی است که در بازارکار استفاده خواهد شد.

به گفته وی حدود ۱۵۰۰ دانشجوی بومی و غیر بومی در این دانشکده در ۱۰ رشته کاردانی و ۴ رشته کارشناسی مشغول به تحصیل می‌باشند.

به گزارش ایسنا در این مراسم از "عبدالله گله" یکی از اساتید برتر هنر گیوه دوزی تقدیر شد.

انتهای‌پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی دانشگاه فنی وحرفه ای اراك دانشگاه فنی و حرفه ای دانشکده فنی و حرفه ای فنی و حرفه ای دختران کارآفرینی و اشتغال مرکز کارآفرینی هنر گیوه دوزی استان مرکزی اشتغال زایی رشته ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۹۲۸۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویداد صدرا به ایستگاه اندیمشک رسید

فرخ هدایی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری خبرآنلاین در اندیمشک اظهار کرد: نخستین رویداد صدرا (صنعت، دانشگاه، راه اشتغال) امروز با حضور مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اندیمشک و جمعی از مدیران ادارات، نهادها و صاحبان حرفه‌ها و صنایع ومشاغل با بر پایی غرفه‌های فعال واحد دانشگاهی آغاز به‌کار کرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اندیمشک افزود: این رویداد با شعار صنعت، دانشگاه، راه اشتغال و با هدف اشتغال همزمان با تحصیل دانشجویان، جذب کارآموزان در طرح پویش و معرفی دانش‌آموختگان دانشگاه آزاد اسلامی به صنایع در واحد اندیمشک افتتاح شد و امیدواریم که این حرکت سرآغاز تحولی مثبت و رویکردی مؤثر در مسیر حرکت تحولی دانشگاه آزاد اسلامی باشد.

وی تصریح کرد: امیدواریم با حضور علاقه‌مندان به‌ویژه دانشجویان و جوانان جویای حرفه و تخصص نتایج خوبی رقم بخورد و با حضور همشهریان در این رویداد تأثیرگذاری بیشتری را شاهد باشیم.

هدایی عنوان کرد: رویداد صدرا با تأکید بر توسعه اشتغال و راهبردهای کلان دانشگاه آزاد اسلامی و اهداف مندرج در سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد مبنی بر توسعه فعالیت‌های فناورانه با رویکرد کارآفرینی در زیست‌بوم‌های محلی و منطقه‌ای، ایجاد ارتباط مستقیم بین دانشجویان و اعضای هیئت علمی، جامعه و صنعت برگزار شد.

وی با اشاره به برگزاری رویداد صدرا به‌صورت ترمی در دانشگاه آزاد اسلامی خاطر نشان کرد: مهارت‌افزایی دانشجویان، ارتباط تعاملی و مستمر دانشگاه با صنایع، اتصال حلقه آموزش، کارآفرینی و اشتغال، اجرای بهینه طرح پویش، ایجاد فرصت اشتغال و مهارت‌آموزی دانشجویان، معرفی دانش‌آموختگان دانشگاه به بنگاه‌های اقتصادی و استفاده از خبرگان صنعت و خدمات به‌عنوان مدرسان مهارتی از دیگر اهداف اجرای طرح «رویداد صدرا» در دانشگاه آزاد اسلامی است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی اندیمشک اضافه کرد: با اجرای رویداد صدرا، فرصت‌های بزرگی برای کارآفرینی در کشور به وجود می‌آید که منجر به تولید ثروت برای صاحبان کسب و کار خواهد شد و دانشجویان و نخبگان کشور باید از این فرصت‌ها برای تولید ثروت برای خود و کشور استفاده کنند.

هدایی با تأکید بر اینکه دانشجویان با بازدید از این غرفه‌ها با فرآیند تولید و ایده‌های جدید آشنا می‌شوند، ادامه داد: این ارتباط هرچه بیشتر شرایط مساعدتری برای اشتغال جوانان تحصیل کرده جویای کار فراهم می‌ آورد.

وی یادآور شد: رویداد صدرا (صنعت، دانشگاه، راه اشتغال) با حضور صاحبان صنایع و شرکت‌های مختلف صنعتی و تولیدی برگزار و بازدید وحضور برای عموم مردم در دانشگاه آزاد اسلامی اندیمشک مهیا شده است.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903178

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی رشته آسیب‌شناسی ورزشی و تمرینات اصلاحی در دانشگاه آزاد شهرکرد
  • اولین مرکز شیمی درمانی فرهنگیان کشور در ارومیه افتتاح شد
  • از بتن‌ریزی در اراک تا بتن‌ریزی برای ساخت جزیره هسته‌ای
  • کارگاه آموزشی کارآفرینی و اشتغال «همت در مسجد» در بندرعباس برگزار شد
  • رویداد صدرا به ایستگاه اندیمشک رسید
  • تعهد اشتغال ۷۵۰۰ فارغ‌التحصیل بیکار در همدان
  • افتتاح هفتمین نمایشگاه دستاوردهای دانشجویان فنی و حرفه‌ای
  • رسالت فنی‌وحرفه‌ای، ترویج مهارت‌آموزی است
  • استفاده از کاربرد هوش مصنوعی در تمام رشته‌های کارشناسی از مهر آینده
  • استفاده از کاربرد هوش مصنوعی در تمامی رشته‌های کارشناسی از مهر ماه